Uutinen

iPhone 11 myynti ja toimitukset alkavat tänään

Applen uusien mallien myynti ja toimitukset ovat alkaneet. Suuren suosion takia saatavuus saattaa olla vielä rajoitettua. Ennakkotilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessa saatavuuden mukaan.

iPhone 11

Uusi iPhone 11 tulee markkinoille 6,1 tuumaisella näytöllä sekä tuplakameralla. 12mp Laajakulmakamera sekä 12 mp ultralaajakulmakamera takaavat uudenlaisia kokemuksia kuvaukseen. Uudessa iPhone 11:sta on 4k-videokuvaus entistä laajemmalla kuvalla ja sillä voi ottaa 60fps slow-mo -videokuvaa. Uusi iPhone 11 tulee olemaan saatavilla 6 eri värivarianttina: musta, valkoinen, vihreä, keltainen, vaalea purppura ja punainen PRODUCT(RED)

iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro (5,8″) ja iPhone 11 Pro Max (6,5 tuumaa) eroavat näytön koon lisäksi myös kamerallaan iPhone 11:sta. Uusissa Pro-malleissa on 12mp telekamera, 12mp laajakulmakamera sekä 12mp ultralaajakulmakamera

iPhone11 Pro ja Pro Max tulee neljänä eri värinä: Kulta, keskiyönvihreä, hopea ja tähtiharmaa.

Apple Watch Series 5

Uudessa 5. sukupolven Apple Watchissa näyttö pysyy kokoajan päällä. Uudenlaisen ja energiatehokkaan LTPO-näytön ja alhaisen virrankulutuksen ansiosta akkua riittää koko päiväksi. Uutuus tulee myös sisäänrakennetulla kompassilla sekä uudenlaisilla ominaisuuksilla, joilla voit vahtia terveytesi perään entistä tarkemmin.