Uutinen

JABRA PANACAST – UUSI EDISTYKSELLINEN VIDEONEUVOTTELURATKAISU

Jabra julkaisi äskettäin maailman ensimmäisen älykkään plug-&-play, 180° panoramakuvalla varustetun videoneuvottelukameran, joka on suunniteltu parantamaan videoneuvottelukokemusta erityisesti pienissä neuvottelutiloissa.

Jabra PanaCast on uunniteltu olemaan maailman ensimmäinen älykäs 180 ° Panoraama-4K plug-and-play-videoratkaisu. PanaCast on plug-and-play -laite, joka on suunniteltu parantamaan tapaamisia neuvotteluhuoneissa käyttämällä kolmea 13 megapikselin kameraa ja reaaliaikaista videonompelua, jotta saadaan täysi 180 asteen näkymä. Tämän johdosta kaikki videoneuvotteluun osallistuvat henkilöt mahtuvat mukaan kuvaan, riippumatta siitä kuinka pienessä tilassa neuvottelu käydään. Voit nauttia luonnollisesta, inklusiivisesta ihmisnäkökulmasta ilman sokeita kohtia.

 

 

 

PanaCast on yhteensopiva kaikkien johtavien ääni- & videonevotteluratkaisujen kanssa sekä myös sertifioitu Microsoft Teams-käyttöön. Tämä takia voit olla varma siitä että tiimisi voi pitää yhteyttä, riippumatta siitä mitä alustaa he käyttävät.

Tutustu PanaCastiin täältä