Uutinen

Jarno Kekäläisestä Telia Inmics-Nebulan uusi toimitusjohtaja, Tomi Autere siirtyy pois Telian palveluksesta

Telia Inmics-Nebulan toimitusjohtaja Tomi Autere on päättänyt siirtyä pois Telian palveluksesta toukokuun alusta alkaen. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jarno Kekäläinen.

Tomi Autere ja Jarno Kekäläinen, Telia Inmics-Nebula

”Tomi on tehnyt erinomaista työtä Telian kasvun eteen, ja varmistanut positiivisella otteellaan suurten muutosten eteenpäin vientiä. Toivotan Tomille mitä parhainta menestystä tulevaan. Jarno Kekäläisestä Telia Inmics-Nebula saa kokeneen johtajan. Hänellä on vahva tausta niin asiakasrajapinnassa toimimisesta, kuin uusien palveluiden kehittämisestäkin”, sanoo Telian yritysliiketoiminnasta vastaava johtaja Jari Rapo.

Päätökseni on täysin henkilökohtainen ja pitkän harkinnan tulos. Haluan omistautua enemmän perheelleni, ja nyt lasten ollessa vielä pieniä on aika tehdä muutos. Uskon vakaasti, että tässä kehittyvässä Telia-kokonaisuudessa on menestyskonsepti, jolla valloitamme markkinaa, ja on ollut hienoa olla mukana tällä muutosmatkalla. Tärkeimpiä ovat nämä innokkaat ja asiantuntevat ihmiset, joiden kanssa olen viihtynyt erinomaisesti”, Tomi Autere sanoo.

Jarno Kekäläinen on työskennellyt Telialla vuodesta 2000 alkaen useissa eri rooleissa. Jarno siirtyy uuteen tehtäväänsä Telian Digital Business Services -yksikön johtajan paikalta.

”Olen todella innoissani aloittaessani näin hienon yrityksen toimitusjohtajana. Meillä on kovat tavoitteet ja halu olla Suomen vahvin yritysasiakasliiketoiminnassa. Odotan innolla pääseväni asiakaskohtaamisiin mukaan tekemään tulosta”, Jarno kertoo.