Uutinen

Kasvun, osaamisen ja vastuullisuuden vuosi 2022

Jarno Kekäläinen

Telia Inmics-Nebulalle vuosi 2022 on ollut ihmisten ja yrityksen vahvan kehittymisen ja kehittämisen vuosi, toimitusjohtaja Jarno Kekäläinen summaa. Hän korostaa innovaatioiden, asiantuntijoiden ja yhdessä tekemisen merkitystä.

Tervetuloa huippuosaajien it-taloon!

Toukokuussa ilmoitimme rekrytoivamme vuoden aikana 101 asiantuntijaa, ja joulukuun loppuun mennessä olemme palkanneet jo 147 henkilöä erilaisiin tehtäviin. Haluamme toivottaa teistä jokaisen vielä uudelleen tervetulleeksi osaksi Telia Inmics-Nebulan tarinaa ja huippuosaajien tiimiä. Vuoden aikana olemme kehittäneet esimerkiksi pilvipalveluiden ja data-analytiikan sekä ICT-ympäristöjen modernisointi- ja digitalisaatiohankkeiden osaamistamme entisestään. Vuoden 2022 loppuessa olemme lähes 600 asiantuntijan kokonaisvaltainen IT-palvelutalo. Palvelemme paikallisesti eri puolilla Suomea ja olemme vuoden aikana tehneet myös kansainvälisiä aluevaltauksia.

Osaavat asiantuntijat ovat yrityksemme sydän

Yrityksemme sydän sykkii sitoutuneiden asiantuntijoidemme avulla. Vuoden aikana olemme panostaneet usealla osa-alueella koulutukseen ja koulutuspolkujen tekemiseen. Lukuisat asiantuntijamme ovat saaneet syventää ja laajentaa osaamistaan muun muassa pilottiohjelmamme kautta.  Lisäksi seuraavan kolmen vuoden aikana Telia kouluttaa Suomessa ja muissa toimintamaissaan jopa 2000 nykyistä työntekijää pilviasiantuntijoiksi.
Vuoden aikana asiantuntijamme ovat suorittaneet sertifiointiohjelmamme kautta yli 150 sertifikaattia! Näiden avulla voimme myös osoittaa virallisesti huippuosaamistamme asiakkaiden ja tärkeimpien teknologiakumppaniemme suuntaan.  

IT ei ole pelkkää bisnestä

Liiketoiminnan, asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme lisäksi haluamme huolehtia myös ympäröivästä taloudesta, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Tavoittelemme vuoteen 2030 mennessä hiilineutraaliutta eli nollapäästöjä.

Vastuulliset tuotteet ja palvelut auttavat asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti ja varmistamaan oman liiketoimintansa jatkuvuuden. Kiertotalouden yhtenä esimerkkinä on Telia Recycled -ohjelma. Kunnostetut kierrätysälypuhelimet ovat ympäristöystävällisiä ja edullisia vaihtoehtoja uusille työpuhelimille ja niillä on keskimäärin 55* kg CO2e päästösäästö, joka vastaa uuden älypuhelimen tuotannosta syntyviä päästöjä.

Pidämme tärkeänä auttaa myös vaikeassa asemassa olevia. Yhtenä esimerkkinä yhteiskunnallisesta vastuullisuudestamme on puolen vuoden koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistää Ukrainasta sotaa paenneita. 

Sisäinen yhteistyö ja laatuohjelmat luovat toimintavarmuutta

Olemme ylpeitä kunnianhimoisista ammattilaisistamme. Erilaiset laatuohjelmat ja -sertifioinnit ovat yhdenmukaistaneet ja kehittäneet toimintatapojamme vuoden aikana. Näin olemme voineet varmistaa sisäisen sujuvuuden ja palveluidemme toiminnan ja turvallisuuden. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa palveluidemme entistä parempaa toimintavarmuutta ja skaalautuvuutta ja meille sisäisen yhteistyön kehittymistä.

Luottokumppanuus on lupaus, ei pelkkää sanahelinää

Haluamme varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme parhaat, kokonaisvaltaiset IT-palvelut vuoden jokaisena päivänä, nyt ja tulevaisuudessa. Tämän vuoden aikana olemme lanseeranneet uuden strategian, jonka tavoitteet on asetettu vuoteen 2026. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan liiketoimintaa, joka on kestävää nyt ja tulevaisuudessa. Suunnittelemme, toteutamme, hallinnoimme sekä kehitämme moderneja ja tarkoituksenmukaisia IT-ratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavat parhaan loppukäyttäjäkokemuksen työntekijöille, voivat houkutella uusia huippuosaajia yritykseen, turvata liiketoiminnan jatkuvuuden, rakentaa liiketoiminnasta kilpailukykyisempää sekä mahdollistaa kokonaisuutena vastuullisemman tavan tehdä liiketoimintaa.

Kiitos vuodesta 2022, tervetuloa vuosi 2023!

Jarno Kekäläinen