Uutinen

Kotisivutyökalusta saatavilla uusi versio – Verkkosivujen ja -kaupan rakentaminen nyt entistäkin helpompaa ja nopeampaa

Olemme tuoneet Kotisivutyökalustamme saataville uudemman version tehdäksemme verkkosivujen ja -kaupan perustamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. 

Uusi versio eroaa aiemmasta hieman käyttöliittymänsä ja ulkoasunsa osalta. Suurin muutos on se, että valittavana on nyt useita eri teemoja ja tyylejä, joilla loihdit helposti ja nopeasti yrityksellesi sopivat verkkosivut. Teemoista löytyy valmiit kuvat ja tekstit sekä suomeksi että englanniksi muun muassa kahviloille, vaatekaupoille, ravintoloille, kampaamoille, kukkakauppiaille, kosmetologeille, sähköasentajille, valokuvaajille ja monille muille yrityksille tai toimialoille. Teeman lisäksi on valittavana erilaisia tyylejä, kuten tumma ja vaalea fontin väri. Tyyleissä ja teksteissä on runsaasti valinnanvaraa, joten sivustoa voi muokata halutunlaiseksi. Muokkaus ei vaadi lainkaan koodaamista ja alkuun pääsee näppärästi kokeilemalla työkalua veloituksetta, sillä tarjoamme palvelun nyt kuuden kuukauden ajaksi maksutta. Päivityksen myötä käyttöliittymän vedä ja pudota -toiminto ei ole enää käytettävissä. Alla havainnollistus Kotisivutyökalun uudesta versiosta.

KotisivutyökaluVoit tutustua työkaluun lisää ohjeidemme kautta >

Mikäli olet jo Kotisivutyökalun käyttäjä, voit halutessasi myös jatkaa nykyisen version käyttöä. Päivitettyyn versioon voi vaihtaa milloin vain klikkaamalla työkalun ylälaidasta löytyvää ”Päivitä uudempaan versioon” -nappia.

Katso täältä ohjeet Kotisivutyökalun päivittämiselle >

Huomioithan, että päivittäessäsi työkalun uudempaan versioon, et voi enää palata vanhaan käyttöliittymään.