Uutinen

MyNebula-palveluportaalimme saa uudistetun ilmeen

Yhtenäistääksemme asiakaskokemusta verkossa ja helpottaaksemme asiointia kanavissamme, yhdistämme palveluitamme Telian palveluiden kanssa. Osana uudistusta myös MyNebula-palveluportaalimme uudistuu visuaalisuudeltaan yhtenäiseksi Telian muiden palvelusivujen kanssa. MyNebula on itsepalveluportaali, jonka avulla voit luoda käyttäjiä ja hallinnoida meiltä hankittuja palveluita yhden sivuston kautta. 

 

Uudistus vaikuttaa ainoastaan portaalin visuaaliseen ilmeeseen. Sivuston käyttöliittymä säilyy muuten samanlaisena ja kaikki tarvittavat toiminnot löytyvät samoista paikoista kuin ennenkin. Alla havainnollistus päivitetystä käyttöliittymästä.
 

MyNebula

 

 

Mikäli sinulle herää kysymyksiä MyNebula-palveluun liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löydät täältä


 

Ohjeita portaalin käyttöön

 

Jos muistisi kaipaa virkistystä MyNebula-palvelun käyttämisestä, perusohjeet portaaliin kirjautumiseksi löydät täältä. Ohjeet yritys-, sopimus- ja käyttäjätietojen päivittämiseksi löytyvät täältä.

 

Käydessäsi läpi sopimuksesi yhteyshenkilöiden rooleja, voit käyttää apunasi tätä dokumenttia. Dokumentissa on kuvattu kaikki saatavilla olevat roolit sekä roolikohtaiset oikeudet. Yhdellä yhteyshenkilöllä voi olla useampia rooleja.

 

Huomioittehan, että mikäli saatte MyNebulan hallintanäkymissä ilmoituksen "Sopimuksen tietoja ei voi hallita valitulla sopimuksella.", niin itsepalveluominaisuudet tulee aktivoida asiakaspalvelumme toimesta. Olettehan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.