Uutinen

Nebula ja Bassoradio hakevat uusia suomalaisia digimenestystarinoita

ICT-palveluyritys Nebula hakee yhdessä Bassoradion ja markkinointitoimisto Kuubin kanssa uusia suomalaisia digi-ideoita 100-vuotisen Suomen kunniaksi vauhdittaakseen uusien yrittäjien kasvua. Tavoitteena on löytää ja rohkaista uusia digitaalisia innovaatioita kasvu-uralle. Yrittäjä tai sellaiseksi aikova voi ilmoittaa uuden digi-idean tai yrityksen Startup Garage -kilpailuun, joista Advisory Board valitsee kuukausittain innovatiivisimmat ideat. Voittajat palkitaan yhdessä yhteistyökumppaneiden luomalla paketilla, joka sisältää mm. Advisory Boardin mentoroinnin, konsultointia, mainos- ja mediahuomiota sekä yhteistyökumppaneiden tuen. Advisory Board koostuu kuudesta digipalveluiden ja startupien parissa toimivasta huippuasiantuntijasta, Ville Toriseva, Jani Halme, Jani Tyyni, Jan Zapasnik, Jarkko Strömberg ja Markku Mäntymaa, jotka auttavat yrittäjiä ideoiden edistämisessä.

Nebula on luotettu kumppani suomalaisille yrittäjille ja pk-yrityksille kun ne pohtivat digitaalisten palveluiden rakentamista tai verkkonäkyvyyttä. Nebula haluaa auttaa ja tukea yrittäjiä hyödyntämään digitaalisia ratkaisuja niin yrityksen perustamisvaiheessa kuin kasvun hetkillä.

Lisätietoja:

Pekka Eloholma
CEO, Nebula
pekka.eloholma@nebula.fi
050-555 5590

Nebula lyhyesti

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava ICT- ja pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on 35 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 35 miljoonaa ja toimintamme on aina ollut kannattavaa.

Lue lisää Startup Garagesta