Uutinen

Nebula vie Messukeskuksen pilveen

Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus Messukeskus ja ICT-palveluyritys Nebula ovat allekirjoittaneet merkittävän pilvipalveluita koskevan sopimuksen.  Nebula on sopimuksen myötä kiinteästi mukana Messukeskuksen digitaalisten palveluiden rakentamisessa. 

Kyseessä on kokonaisvaltainen palvelusopimus, jossa Nebula vastaa Messukeskuksen uuden verkkopalvelun infrastruktuurin suunnittelusta, käyttöönotosta ja tuesta.  

– Olemme luonnollisesti innoissamme saadessamme olla mukana kehittämässä Messukeskuksen digitaalisia palveluita entistä asiakaslähtöisimmiksi. Nyt solmittu sopimus osoittaa, että toimintatavallemme ja erityisesti pilvipalveluillemme on olemassa kasvava kysyntä, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Pekka Eloholma.   

Messukeskuksella digitaalisten palveluiden kehittäminen nähdään merkittävänä kilpailuetuna. 

– Keskitymme seuraavien kahden vuoden aikana parantamaan digitaalisia palvelujamme. Rakenteilla on täysin uusi asiointipalvelu eMessukeskus, joka tulee helpottamaan messu- ja kokousasiakkaiden osallistumista merkittävästi, kertoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Digitaaliset palvelut nivoutuvat jatkossa saumattomasti Messukeskuksen muihin palveluihin.

– Tulemme myös tarjoamaan kävijöillemme kiinnostavia sisältöjä entistä enemmän verkossa ja mobiilisti. Kaiken perustana ovat edelleen tulokselliset kohtaamiset, joilla haluamme jatkossakin nostattaa asiakkaidemme liiketoimintaa, Vepsäläinen summaa.