Uutinen

Nebulan ja Inmicsin yhdistyminen etenee – uusi organisaatio astuu voimaan lokakuun alussa

Tiedotimme toukokuussa aloittavamme yhdistymisen valmistelun toisen Telia-perheeseen kuuluvan ICT-palveluyritys Inmicsin kanssa. Yhdistyminen vahvistaa molempia yhtiöitä entisestään ja yhdessä muodostamme Suomen ICT-markkinan vahvimman toimijan, joka palvelee asiakkaitamme noin 400 ammattilaisen voimin koko Suomen laajuudella.

Yhdistymisen valmistelut ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti ja yhteisen organisaation on määrä astua voimaan 1.10.2018. Yhteinen johtoryhmä on aloittanut toimintansa jo elokuun alussa varmistaakseen fuusion sujuvan etenemisen. Juridisesti toimimme kuitenkin vielä kahtena erillisenä yhtiönä vuoden loppuun asti. Varsinainen juridinen fuusio yhdeksi yhtiöksi tapahtuu alkuvuodesta 2019.

Lokakuun alusta lähtien tulemme toimimaan myös vahvemmin osana Telian brändiä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulevan Inmics-Nebulan visuaalinen ilme tulee päivittymään yhtenäiseksi Telian ja muiden tytäryhtiöiden kanssa. Tulemme kuitenkin edelleen olemaan itsenäinen tytäryhtiö, ja keskitymme rakentamaan Inmics-Nebulasta parasta ICT-kumppania asiakkaillemme.

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta nykyisiin palveluihimme, vaan kaikki palvelut jatkuvat kuten ennenkin. Yhdistyminen ja Telia-perheeseen kuuluminen avaavat meille kuitenkin laajan osaamisen myötä mahdollisuuksia kehittää palveluitamme entistäkin paremmin asiakkaidemme kehittyviä tarpeita vastaaviksi.

Asiantuntijuutemme ja palveluvalikoimamme vahvistavat erinomaisesti toisiaan, ja yhdistyminen tuo jo nyt saataville täysin uudenlaisia ratkaisukokonaisuuksia nykyisen palveluvalikoimamme rinnalle. 

Tiedotamme lisää fuusion etenemisestä syksyn aikana.
 

Nebula lyhyesti

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava ICT- ja pilvipalveluyritys. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä noin 200 alan ammattilaisen voimin. Nebula on osa Telia-perhettä.
 

Inmics lyhyesti

Inmics Oy on vuonna 1989 perustettu suomalainen, noin 200 henkilöä työllistävä kestävän kasvun ICT-palveluyritys. Suunnittelemme, rakennamme sekä ylläpidämme edistyksellisiä IT-ympäristöjä. Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista yrityksistä. Inmics on osa Telia-perhettä.