Uutinen

Nokialta viisi uutta puhelinjulkaisua – uutuusmallis Nokia 7.2 ja 6.2 nyt ennakkotilattavissa

Nokian puhelinportfolio laajenee jälleen, kun Nokialta nähtiin viime torstaina viiden uuden puhelinmallin julkaisu, jonka joukossa on mm. huippukameroilla varustetut Nokia 7.2 ja 6.2.

Sekä Nokia 7.2 että 6.2 ovat kolmoiskameralla varustettuja älypuhelimia joissa on tekoälyllä avustamat akut, jonka johdosta akun kesto on jopa kaksi päivää. Ennakkotilaukset ovat nyt auki ja toimitukset alkavat arviolta syyskuun ja lokakuun vaihteessa.

 

NOKIA 7.2

Nokia 7.2

Päästä luovuutesi valloilleen Nokia 7.2:n avulla. Ikuista uskomattomia kuvia ZEISS-optiikalla varustetulla 48 megapikselin triplakameralla, katso kaikki videot HDR-laatuisina ja unohda lataaminen jopa kahdeksi päiväksi. Kaiken taustalla on Android 9 -käyttöjärjestelmä, joka vain paranee iän myötä.

Ennakkotilaa Nokia 7.2 täältä

 

NOKIA 6.2

Nokia 6.2

Päivitä näkymäsi Nokia 6.2:lla. PureDisplay tuo videot silmiesi eteen HDR-laatuisina. Kolmoiskamera ja edistynyt tekoälyn tehostama kuvantaminen päästävät luovuuden valloilleen. Kaiken taustalla on sutjakka Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä, joka vain paranee iän myötä.

Ennakkotilaa Nokia 6.2 täältä

 

KOLME UUTTA PERUSPUHELINTA

Perus Nokia

Älypuhelimien lisäksi riveihin astuu myös Nokia ensimmäinen rugged-puhelin Nokia 800 tough, nostalgisesti muotoiltu moderni simpukkapuhelin Nokia 2720 Flip sekä peruspuhelin Nokia 110.