Uutinen
Written by
Jukka Ahtikari
Head of Solutions Implementation

Olemme mukana 10.11. Aalto Talent Expo -messuilla

Aalto Talent expo

Autamme asiakkaitamme rakentamaan kestävää liiketoimintaa, nyt ja tulevaisuudessa. Suunnittelemme, toteutamme, hallinnoimme sekä kehitämme moderneja ja tarkoituksenmukaisia IT-ratkaisuja eri sidosryhmille liiketoiminnan ja teknologian toimintaympäristöissä. Osana vahvaa kasvuamme ja rekrytointiaktiviteettejamme haluamme kohdata myös opiskelijoita ja saada toimintaamme mukaan eri vaiheissa olevia opiskelijoita.

Vahvistamme jatkuvasti osaamistamme ja palkkaamme vuoden aikana 101 asiantuntijaa, jotka työskentelevät Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa, Tampereella, Lahdessa, Vaasassa, Kuopiossa ja Joensuussa. Samalla Telia kouluttaa toimintamaissaan jopa 2000 työntekijää pilviasiantuntijoiksi.
Kokeneiden osaajien lisäksi haemme nuoria tulevaisuuden lupauksia, mm pilvipalveluiden ja data-analytiikan pariin sekä ICT-ympäristöjen modernisointi- ja digitalisaatiohankkeisiin. Palkatut henkilöt ovat kanssamme kehittämässä Teliasta Suomen johtavaa kokonaisvaltaisten ICT-palveluiden tarjoajaa.

Olemme mukana Aalto Talent Expo -messuilla Espoossa 10.11.2022 klo 11–17. Löydät meidät Otaniemen Otahallista osastolta: B032. Katso lisätiedot: www.aalto.fi/fi/tapahtumat/aalto-talent-expo-2022 
Tule keskustelemaan kanssamme mahdollisuuksista opintojen eri vaiheissa: kesätyö, lopputyö ja työharjoittelu sekä opintojen jälkeiset työtehtävät. 


Kannattaa tulla käymään messuilla ja vierailemaan messuständillämme.
Tule keskustelemaan tarjoamistamme eri mahdollisuuksista. Osallistu myös kilpailuun, jossa palkintoina Samsung-tuotteita.

Lisää tietoa meistä ja tarjoamistamme työmahdollisuuksista löytyy täältä:
•    www.inmicsnebula.fi
•    www.linkedin.com/company/telia-inmics-nebula
•    www.inmicsnebula.fi/fi/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja: Jukka Ahtikari ja Terhi Ilmakari (Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@inmicsnebula.fi)
 

Written by
Jukka Ahtikari
Head of Solutions Implementation