Uutinen

Pro ottaa valtavan askeleen eteenpäin

iphone 12 pro some news

iPhone 12 ja iPhone 12 Pro nyt tilattavissa ennakkoon. 

iPhone 12 Pro. 5G valtavien tiedostojen lataamiseen tien päällä ja HDR-videoiden striimaamiseen.* Tyylikäs ja kirkas 6,1 tuuman Super Retina XDR ‑näyttö.** Ceramic Shield ja neljä kertaa parempi pudotuskestävyys.*** Uskomattomat kuvat hämärässä uudella ammattitason kamerajärjestelmällä ja nelinkertaisella optisella zoomilla. Elokuvalaatuisten Dolby Vision ‑videoiden kuvaus, editointi ja toisto. Yötila-muotokuvat ja uuden tason AR-kokemukset LiDAR-skannerilla. Tehokas A14 Bionic ‑siru. Ja uusilla MagSafe-lisävarusteilla helppo kiinnitys ja nopeampi langaton lataus.**** Paljon mahtavia mahdollisuuksia.

Tuotetiedot

  • 6,1 tuuman Super Retina XDR ‑näyttö**
  • Ceramic Shield, kovempi kuin minkään äly­puhelimen lasi
  • 5G supernopeisiin latauksiin ja korkealaatuisiin striimeihin*
  • A14 Bionic, kaikkien aikojen nopein älypuhelimen siru
  • Ammattitason kamerajärjestelmä, jossa on 12 Mpix ultra­laajakulma, laajakulma ja telekamera; viisinkertainen optinen zoom; yötila, Deep Fusion, älykäs HDR ***, Apple ProRAW,***** 4K Dolby Vision HDR ‑kuvaus
  • LiDAR-skannerilla entistä paremmat AR-kokemukset ja Yötila-muotokuvat
  • 12 Mpix TrueDepth-etukamera, jossa on yötila ja 4K Dolby Vision HDR ‑kuvaus
  • Alan paras vedenpitävyys­­luokitus, IP68******
  • Tukee MagSafe-lisävarusteita helppoa kiinnitystä ja nopeampaa langatonta latausta varten****
  • iOS 14, jossa on uudistetut Koti-valikon widgetit, täysin uusi Appikirjasto, appiklipit ja paljon muuta

Tilaamaan

*Vaatii data­liittymän. 5G on saatavilla tietyillä markkinoilla ja tietyiltä operaattoreilta. Nopeudet vaihtelevat paikallisten olo­suhteiden ja operaattoreiden mukaan. Lisätietoja 5G‑tuesta saat operaattoriltasi tai osoitteesta apple.com/iphone/cellular.

**Näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos näyttö mitataan suorakaiteena, sen halkaisija on 6,06 tuumaa. Näyttö­alueen koko on pienempi.

***Perustuu iPhone 12 Pron Ceramic Shield ‑etulasiin verrattuna edellisen sukupolven iPhoneen.

****Lisävarusteet myydään erikseen.

*****Apple ProRAW tulossa pian.

******iPhone 12 Pro Max on vesi‑ ja pölytiivis. Se on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja sen vedenpitävyys­luokitus on IP68 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 6 metriä 30 minuutin ajan). Vesi‑ ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja. Tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttö­oppaasta puhdistus‑ ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteus­vaurioita.