Uutinen

Tarjoamme kotisivut ja verkkokaupan maksutta kuuden kuukauden ajaksi tukeaksemme pienyrittäjiä

Koronavirus iskee kovaa myös suomalaisyrityksiin, etenkin pieniin yrityksiin ja yrittäjiin.

Haluamme auttaa yrittäjiä liiketoiminnan digitalisoinnissa ja uusien ansaintatapojen löytämisessä kivijalkaliiketoiminnan rinnalle. Tarjoamme kotisivu- ja verkkokauppatyökalun nyt kuuden kuukauden ajaksi maksutta tukeaksemme omalta osaltamme pienyrittäjiä. Palvelu on ilmainen seuraavat kuusi kuukautta niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Nykyisten asiakkaidemme kohdalla laskutusta siirretään puolella vuodella eteenpäin.

Taustalla on ajatus siitä, että helppokäyttöisen verkkokaupan avulla yrittäjät voivat löytää uusia ja nopeita keinoja jatkaa liiketoimintaansa verkossa. Verkkokaupan lisäksi kotisivut tarjoavat yrittäjille hyvän väylän viestiä ajankohtaisista asioista, kuten erikoisaikatauluista.

Tilanne tulee varmasti muuttamaan asioita pysyvästi, mutta me suomalaiset olemme innovatiivista kansaa ja uskon, että tuomalla fyysinen maailma virtuaaliseen maailmaan ja toisin päin tulemme tästä ulos vahvempana kuin koskaan. Nyt tarvitaan vain yhteen hiileen puhaltamista. Pidetään toisistamme huolta”, kommentoi toimitusjohtajamme Jarno Kekäläinen.

Mikäli tarvitset yrityksellesi verkkokaupan tai kotisivut, tutustu palveluun lisää täällä.