Uutinen

Telia ostaa IT-palveluyritys Inmics Oy:n – Nebula aloittaa strategisen yhteistyön Inmicsin kanssa

Onnistuneen Nebulan yrityskaupan myötä Telia jatkaa strategiansa mukaista laajentumistaan ja ostaa suomalaisen IT-palveluyritys Inmics Oy:n, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat kattavat IT-ylläpito- ja ulkoistuspalvelut, konesali- ja pilvipalvelut sekä laitemyynti koko Suomen laajuisesti.

Nebula aloittaa yrityskaupan loppuunsaattamisen jälkeen strategisen yhteistyön Inmicsin kanssa. Yhdessä Inmics ja Nebula pystyvät tarjoamaan jatkossa asiakkailleen koko maan kattavat täyden palvelun ICT-ratkaisut. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme entistäkin paremmat palvelukokonaisuudet sekä paikallisen läsnäolon koko Suomen laajuisesti.

”Olen erittäin tyytyväinen ja innoissani nyt julkistetusta yrityskaupasta erityisesti asiakkaidemme näkökulmasta. Toteutuessaan yrityskauppa mahdollistaa uudenlaiset ja maantieteellisesti kattavat palvelut asiakkaidemme kokonaisvaltaisiin ja jatkuvasti kasvaviin ICT-tarpeisiin, joihin pystymme tulevaisuudessa vastaamaan yhdessä Nebulan, Inmicsin ja Telian ratkaisuilla. Olemme Nebulassa tehneet määrätietoista strategiatyötä vastataksemme asiakkaiden kasvaviin ICT-tarpeisiin, ja tuleva yhteistyö vahvistaa asiakkaillemme tarjottavia palveluita merkittävästi”, kertoo Nebulan operatiivinen johtaja Jani Tyyni.

Kauppa ei vaikuta Nebulan tai Inmicsin asiakkaille tuotettaviin palveluihin. Mahdollisissa kysymyksissä tai tiedusteluissa pyydämme olemaan yhteydessä nimettyyn asiakasvastaavaanne.

Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Tavoitteena on kaupan loppuunsaattaminen vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.