Uutiset

16.05.2022 - Uutinen

Lehdistötiedote: Telia palkkaa 101 uutta IT-alan asiantuntijaa ja uudelleenkouluttaa tuhansia työntekijöitä

Telia Inmics-Nebula, Telian julkisten pilvipalveluiden ja modernien työympäristöjen asiantuntija vahvistaa osaamistaan ja palkkaa yhteensä 101 uutta asiantuntijaa Helsinkiin, Jyväskylään, Turkuun, Ouluun, Tampereelle, Lahteen, Vaasaan, Kuopioon ja Joensuuhun. Samalla Telia kouluttaa toimintamaissaan jopa 2000 työntekijää pilviasiantuntijoiksi.
Lue lisää
21.04.2022 - Uutinen

ICT-alan lakko saattaa aiheuttaa ruuhkia ja viivästyksiä Telia Inmics-Nebulalla

Ammattiliitto Pro jatkaa maanantaina 25.4. alkanutta lakkoa. Lakko liittyy ICT-alan työehtosopimusneuvotteluihin, ja toistaiseksi sen on ilmoitettu jatkuvan 5.6. saakka. Lakko vaikuttaa monin tavoin Telia Finlandin ja Telia Inmics-Nebulan palveluihin. Lakolla ei ole vaikutuksia Telia Cygaten palveluihin. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme.
Lue lisää
01.03.2022 - Uutinen

Geopoliittinen tilanne

Seuraamme tiiviisti globaalia geopoliittista tilannetta. Tilanteella ei ole ollut vaikutusta Telia Inmics-Nebulan palvelutarjontaan. Telia Inmics-Nebula on huoltovarmuuskriittinen yritys ja toimintamme perustuu jatkuvuuden turvaamiseen normaalioloissa, normaaliolojen häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa. Toimintamme kattaa vuorokauden jokaisen tunnin, ympärivuotisesti. 
Lue lisää
07.02.2022 - Uutinen

Entistä sujuvampaa asiointia itsepalvelukanavissa

Tiesithän, että voit hoitaa suurimman osan palveluihimme liittyvistä asioista online-asiointikanavissamme itsepalveluna? Olemme uudistaneet asiointikanaviamme, jotta pystyt asioimaan kanssamme sujuvammin ja nopeammin.
Lue lisää
04.02.2022 - Uutinen

Telia Inmics-Nebulan ammattilaiset vahvasti mukana Telia One Day -tapahtumassa

Telia Day One keräsi 3.2.2022 yhteen yli 1000 it-yksiköissä sekä liiketoiminnoissa toimivaa päättäjää yrityksistä ja julkisen sektorin organisaatioist
Lue lisää
20.12.2021 - Uutinen

Hyvää joulua ja menestystä uudelle vuodelle!

Vuosi alkaa pikkuhiljaa olla loppusuoralla ja pian on aika hiljentyä lomien viettoon. Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa rentouttavaa joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2022! Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:lle.
Lue lisää
15.11.2021 - Uutinen

Telialaiset AWS Game Dayn ykköstiimissä

Amazonin järjestämään virtuaaliseen AWS Game Day -pelipäivään osallistuu kymmeniä tiimejä eri puolilta maailmaa. Pelipäivä kokoaa yhteen AWS:n ratkaisuihin syventyneitä it-alan ammattilaisia ja tekniikasta innostuneita osaajia.
Lue lisää
22.10.2021 - Uutinen

Dell Partner Awards 2021: Excellence in Data Center Sales

Dell Technologies jakoi eilen tunnustuksia parhaille kumppaneilleen Partner Awards 2021 -tilaisuudessa. Telia Inmics-Nebula ja Telia Cygate voittivat tiiminä Dellin "Excellence in Data Center Sales in Finland" -kategorian.  
Lue lisää
14.01.2021 - Uutinen

Seuraa Samsungin julkistustilaisuutta livenä

Näe uusi Samsung Galaxy ensimmäisten joukossa seuraamalla tapahtuman suoraa lähetystä tänää klo 17.00. Tapahtumaa pääset seuraamaan alla olevan linkin kautta Seuraa livenä
Lue lisää
21.12.2020 - Uutinen

Hyvää joulua ja menestystä uudelle vuodelle!

Vuosi alkaa pikkuhiljaa olla loppusuoralla ja pian on aika hiljentyä lomien viettoon. Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa rentouttavaa joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2021! Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:lle.
Lue lisää