Palvelinten osoitteet

Tältä sivulta löydät palvelinten osoitteet: nimipalvelimet, sähköpostipalvelut, webhotellipalvelut, muut palvelimet

Nimipalvelimet

ADSL-yhteydet:

Ensisijainen nimipalvelin - 217.30.180.230

Toissijainen nimipalvelin - 217.30.182.230

Verkkotunnuspalvelut:

Ensisijainen nimipalvelin - ns.nebula.fi

Toissijainen nimipalvelin - ns2.nebula.fi

Verkkotunnuspalvelut (MyNebula-hallintapaneeli)

Ensisijainen nimipalvelin - ns1.mynebula.fi

Toissijainen nimipalvelin - ns2.mynebula.fi

Sähköpostipalvelut

Saapuvan postin palvelin - Kaikki sähköpostipalveluihin liittyvät asennustiedot löytyvät tästä ohjeesta.

Lähtevän postin palvelin - smtp.nebula.fi

Huom! Voit käyttää Nebulan lähtevän postin palvelinta vain silloin, kun käytössäsi on Nebulan palvelu. Esimerkiksi Internet-liittymien osalta, muiden liittymien käyttäjillä sähköpostin lähetys ei toimi ko. lähtevän postin palvelinta käyttäen. Mikäli sinulla on toisen operaattorin Internet-palvelu käytössäsi, tiedustele heiltä omaa operaattorikohtaista lähtevän postin palvelinta.

Webhotellipalvelut

Kotisivupalvelin (MyNebula-hallintapaneeli)

Pääsääntöisesti vuonna 2014 alkaen tilattuja webhotelleja voi hallita MyNebula-hallintapaneelissa. Kotisivupalvelimen osoitteen näet MyNebula-hallintapaneelista osoitteesta: https://cp.mynebula.fi IP-osoite lukee FTP-hallintatunnuksista, joiden hallintaan ohjeet löytyvät täältä.

Lisäpalvelut (MyNebula-hallintapaneeli)

Autentikoiva SMTP- auth-smtp.mynebula.fi

MySQL-tietokanta - Löydät tietokantapalvelimen IP-osoitteen MySQL-tietokantaosiosta MyNebula-hallintapaneelista. Tietokannnan hallintaan löydät ohjeen täältä.

Kotisivupalvelin - Vanhemmat webhotellipalvelut

Kotisivupalvelimia on useita. Tarkista palvelimen osoite tilausvahvistukseltasi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelinten osoitteet ovat muotoa:

virtualserverXX.nebula.fi tai
whproX-hki1.hosting.fi

Lisäpalvelut

Autentikoiva SMTP - auth-smtp.nebula.fi

MySQL-tietokanta - Tietokantapalvelimia on useita. Tarkista palvelimen osoite tilausvahvistukseltasi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. (Osoite on muotoa "mysqlXX.nebula.fi")

Kotisivupalvelin - Nebula Internet -palvelun mukana tuleva lisäpalvelu

FTP - ftp.nbl.fi

SSH - ssh.nbl.fi

Muut palvelimet

Aikapalvelin - ntp.nebula.fi

IRC - : irc.nbl.fi tai irc.nblnetworks.fi